Дитяча кімната

Мрієм і вишиваєм- Травень і Червень
Christmas Star and humbug
Перша шкатулка
SAL Part 1
Море .... море...






Час минає і через кілька років після народження малечі розумієш шо саме твої роботи на стіні несуть солодкі спогади про її перші звуки, рухи і кроки на цій землі. Не те щоб в памяті нічого не залишилось, спогади такі-ніби це було місяць нараз. Але саме вишивка для малечі нагадує цікаві моменти з її життя.
Сьогодні покажу вам ще дві роботи чотирирічної давності які я взялась переробляти. Останнім часом є думки  довести ті всі переробки, переоформлення до логічного завершення. Викласти всі фото, дошити всі скатертини чи покривала, навідатись до багетних з новим задумом в голові.
В саме цих картинах переробляла паспарту. За кілька років зрозуміла що оформлювати треба саме так як вам подобається а не так як вам радять. Не те, щоб моє попереднє офомлення було погане, але воно було скучне, паспарту вибиралось до основних кольорів рамки. Ех, тепер паспарту саме таке як треба.Матеріали в роботах стандартні на той час, матеріал з ринку, стандартний хрестик,ниточки незрозумілих виробників. Все так як було на початку мого інтересу до вишивки. Але загалом роботи цікавинку мають, кожна свою. А як розглядали колись маленькі оченятка ці яскраві картинки і гугукали на них. Дідо носив і показував що і де зображене, вів інтелектуальну бесіду-поки мама бігала в магазин.) І не потрібно було розумних книжечок-лише погляд на картинку заставляє вигадувати чарівну казку для дитини.









http://vk.com/schtora



http://vk.com/partnerkipro





SITEMAP

Hohla Design "Egg Bunny"
Море .... море...
Мрієм і вишиваєм Final /Rocky point
Spring in the air
Мішочок і річний трамвайчик
Spring
SAL Part 1
Winter handanger pillow
Квіткові косметичкі
Christmas Star and humbug
Blue Jay/ Cойка
Перша шкатулка
Victoria Sampler Summer Biscornu
Христос Воскрес-Воістину Воскрес
"Share the love" Pillow
Зимова казка -ЧАстина 3 ./ Winter fairy tale
Янголятка
Christmas Candy cain
Мрієм і вишиваєм
Мрієм і вишиваєм- Травень і Червень
Нohla Design Весна
Warmth and dreams to the house
Зимова казка -частина 2-SAL


Комментарии

Популярные сообщения